Vízműveknek

Extra szolgáltatás vízművek részére

 

 • Vízműveknél fordul elő a leggyakrabban, hogy elfekvő készleten levő szivattyúval rendelkeznek. Akár azért mert meghibásodott, akár azért mert valami miatt már nincs rá szükség. Ezekkel a használt szivattyúkkal általában nem tudnak mit kezdeni a tulajdonosok, csak „áll bennük a pénz”, és porosodnak a raktárban.

 • Ez az állapot könnyen megelőzhető a Vízművek részére fenntartott kiemelt szolgáltatásunkkal. Lényege, hogy biztosítunk egy olyan felületet, ahol ezek a készülékek gazdát cserélhetnek. Mivel a feltöltés csak felhasználó névvel, és jelszóval tehető meg, így a korábbi tulajdonos neve, személye rejtve marad.

 

Miért érdemes minél előbb igénybe venni?

 

 • Egyszerű
  Nem kell hozzá informatikai előképzettség, egy egyszerű regisztráció után máris indulhat a cserekereskedelem.

 • Diszkrét
  Van, hogy az ember nem akarja szétkürtölni, hogy megvásárolható szivattyúja van, de azért mégis el akarja adni valahogy. Honlapunkon keresztül ezt gond nélkül megteheti.

 • Hatékony
  Mivel ez a honlap kifejezetten a használt szivattyúkkal foglalkozik, minden látogató e témával kapcsolatban keres megoldást a problémájára. Ennél jobb felületet keresve se talál a használt szivattyúk árusítására.


Szolgáltatásunkat telefonon vagy a Kapcsolat menüponton keresztül tudja igénybe venni. Regisztráljon még ma, és fordítsa a maga hasznára ezt a lehetőséget!